Снимка TrafficNews.bgАпаши задигнаха 18 хиляди билета от Национална лотария, но се

...
Снимка TrafficNews.bgАпаши задигнаха 18 хиляди билета от Национална лотария, но се
Коментари Харесай

Задигнали 18 000 билета от лотарията, но печалба от 5 бона ги издала

Снимка TrafficNews.bg

Апаши отмъкнаха 18 хиляди билета от „ Национална лотария ”, само че се издъниха при опит да приберат облагата от един от тях, научи TrafficNews.bg. Историята стартира на 17 януари 2019 година, когато след щурм в склад на дистрибутор на лотарията на улица „ Гургулят ” в Плевен изчезват тъкмо 18 283 талона.  

``
реклама

Следите на билетите се губят до 9 март, когато 19-годишна идва в търговски обект, където показва ваучър от „ Национална лотария-моментни игри ”, който печели 5 000 лв.. Съгласно разпоредбите на играта девойката дава банкова сметка, на която да й бъдат преведени парите. Вътрешна инспекция в " Национална
лотария " обаче открива, че нейният билет е измежду описаните откраднати талони.

След подаден сигнал се задействат Главна дирекция „ Национална полиция ” и чиновниците на Икономическа полиция в плевенската дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Тази заран са атакувани четири жилища в Плевен на заподозряни участници в кражбата. Задържани са пристигналата с печелившия ваучър и още четири лица. При обиските са открити единствено 25 билета, конфискувани са телефони и преносими компютри. При разпитите задържаните декларирали, че са взели билетите от Теодор.

Засега продължава издирването на останалата част от талоните за игрите на шанса. Все още не е ясно дали крадците са считали да ги пласират или пък да ги търкат, с цел да получат единствено облагите.

Дори да бяха изтъркали цялата си плячка, финансовият удар за апашите е подозрителен, тъй като през ноември предходната година беше огласен случай с мъж, купил 7 000 билета, само че не спечелил нищо.

Отделен въпрос е, че откраднатите талони на процедура са неизползваеми.  Понеже те са разказани, даже те да бъдат пласирани притежатели нямат късмет да приберат възможните облаги.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР